joi, 21 aprilie 2011

Site-uri de pe care poţi câştiga obiecte gratis , muncind puţin

Sunt sigur că majoritatea oamenilor au auzit măcar o dată despre astfel de ocupaţii , un site bine cunoscut de către români este lockerz , dar mai nou a mai apărut un site , spun eu , mai demn de încredere , adică  freebiejeebies.


       Bun acum , să vă explic în ce constă acest serviciu (Voi folosi nume care-mi vin în minte): Nenea Vasile se înregistrează pe acest site şi vede că pentru a câştiga ceva trebuie să adune mai mulţi oameni.El începe să le explice vecinilor despre acest lucru , ei acceptă sa se înregistreze , iar atunci când o fac , nenea Vasile primeşte un "green point" , pentru fiecare vecin care se înregistrează Vasile mai primeşte câte unul.Bun , deci să zicem că Vasi are 2 "puncte verzi" , atunci el comandă un iPod Shuffle - 2 GB (Pentru a vedea câţi referali (Prieteni înregistraţi) vă trebuie pentru fiecare premiu intraţi aici şi apăsaţi pe produsul dorit de dumneavoastră).


      Ce am scris mai sus nu a fost ceva detaliat (De exemplu: Poate unii nu ştiu cum să se înregistreze...).Să începem: intraţi  aici (Vi se va da un "sponsor" aleatoriu) sau  aici (Veţi fi referalul meu , adică mă veţi ajuta pentru a câştiga un premiu , iar eu voi fi "sponsorul" dumneavoastră) ar trebui să vă apară un site care arată ca imaginea 1 , eu aleg pentru a vă arăta cum să vă înregistraţi Consoles (Imaginile sunt în josul articolului).Apăsaţi click pe ele pentru a se mari.Uitaţi-vă la imagini pentru a vedea cum se completeaza datele.


      După ce aţi terminat de completat acele date , trebuie să vă confirmaţi mailul şi să vă alegeţi o ofertă , dupa confirmare , logaţi-vă pe contul dumneavoastră , alegeţi opţiunea offers , şi selectaţi-o pe cea pusă în pătratul roşu.


     Urmăriţi tutorialul din pozele 5-6-7 , pentru că vă ajută la completarea datelor necesare.


Imagini:                                                                                                                                             
1.
2.
3.
5.

                                                                                                        
4.
6.
7.

     Poate că mulţi dintre voi nu cred în aceste lucruri (Gen: "Un prieten a încercat acest serviciu , dar nu i-a venit nimic în schimb" , asta se întâmplă deseori pentru că: cei care se înscriu cred ca premiile vor veni fără pic de efort depus , nu , ei se înşeală amarnic , pentru că trebuie să ştii cum să-ţi gestionezi reclamele , în aşa fel încât oamenii vor intra şi se vor înregistra. ).Pentru a dovedi că se pot câştiga aceste produse vă ofer un forum în care oamenii spun ce au câştigat şi cât au câştigat.
    Pentru ajutor , mai multe detalii , tot ce aveţi nevoie , nu ezitaţi să lăsaţi comentariu sau trimiteţi mail pe razer_krait@yahoo.com .

1 comentarii:

Andrei spunea...

Pentru detalii cum am scris mai sus ,nu ezitaţi să postaţi.

Trimiteți un comentariu

 

earnobjects Design by Insight © 2009